Χαλκιδική Φωτιά : Φωτιά στη Χαλκιδική: Πυροσβέστες και ελικόπτερο στη μάχη ... : Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση κατάσβεσης.

Χαλκιδική Φωτιά : Φωτιά στη Χαλκιδική: Πυροσβέστες και ελικόπτερο στη μάχη ... : Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση κατάσβεσης.. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι. Υπό έλεγχο τέθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική. Η πύρινη εστία μαίνεται στον οικισμό παρθενώνας, δίπλα στον νέο μαρμαρά. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική.

Ελεγχόμενη η φωτιά στη φούρκα χαλκιδική: Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Άμεση η παρέμβαση της πυροσβεστικής. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

Φωτιά στη Χαλκιδική: Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές ...
Φωτιά στη Χαλκιδική: Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές ... from www.alphafreepress.gr
Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες. Στη μάχη με τη φωτιά παίρνει μέρος ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας από τη σιθωνία και τον πολύγυρο. Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική. Πόσες πιθανότητες έχει ο αστεροειδής μπενού να πέσει στη γη το 2182 Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο πυρκαγιές στον μαρμαρά και στην βουρβουρού. Άμεση η παρέμβαση της πυροσβεστικής. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Στη μάχη με τη φωτιά παίρνει μέρος ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας από τη σιθωνία και τον πολύγυρο.

Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, με στόχο να θέσει άμεσα τη φωτιά υπό έλεγχο. Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στη χαλκιδική. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση κατάσβεσης. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης 21/7 στα δουμπιά στον πολύγυρο χαλκιδικής. Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη. Φωτιά μαίνεται αυτή την ώρα και στην τορώνη της χαλκιδικής.η φωτιά προς το παρόν δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή και καίει δασική έκταση.στο σημείο έσπευσαν αρχικά 36 πυροσβέστες με 16 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα.αυτή τη στιγμή οι δυνάμεις είναι ενισχυμένες με 57. Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες η χαλκιδική βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4 στον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι.

Υπό έλεγχο τέθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική. Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο πυρκαγιές στον μαρμαρά και στην βουρβουρού. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στη φούρκα, στην κασσάνδρα της χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική.

Φωτιά δίπλα στη γέφυρα του Χαβρία (pics) - Χαλκιδική Πολιτική
Φωτιά δίπλα στη γέφυρα του Χαβρία (pics) - Χαλκιδική Πολιτική from www.xalkidikipolitiki.gr
Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Φωτιά ξέσπασε στον νέο μαρμαρά. Υπό έλεγχο τέθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική. Ο δήμαρχος κάνει λόγο για ορεινή και δύσβατη περιοχή. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00. Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη.

Φωτιά σε βουρβουρού και μαρμαρά.

Στη μάχη με τη φωτιά παίρνει μέρος ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας από τη σιθωνία και τον πολύγυρο. Άμεση η παρέμβαση της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00. Συνεχίζεται η μάχη με τα μέτωπα κορωνοϊός: Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη. Ο δήμαρχος κάνει λόγο για ορεινή και δύσβατη περιοχή. Φωτιά ξέσπασε στον νέο μαρμαρά. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στη φούρκα, στην κασσάνδρα της χαλκιδικής. Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή τριστινίκα της σιθωνίας χαλκιδικής σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και πεύκα. Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, με στόχο να θέσει άμεσα τη φωτιά υπό έλεγχο. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής, που καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής, που καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον. Στην επιχείρηση για να σβήσει η φωτιά παίρνουν μέρος πυροσβέστες με έξι. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Πόσες πιθανότητες έχει ο αστεροειδής μπενού να πέσει στη γη το 2182 Μιλώντας στη voria.gr ο δήμαρχος σιθωνίας, κυπαρίσσης ντέμπλας, ανέφερε πως η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, ενώ έχει γίνει έκκληση να σπεύσουν εναέρια μέσα.

Thes | Χαλκιδική: Ξέσπασε φωτιά στην Τριστινίκα (ΦΩΤΟ)
Thes | Χαλκιδική: Ξέσπασε φωτιά στην Τριστινίκα (ΦΩΤΟ) from www.thes.gr
Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής ξέσπασε το βράδυ. Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες η χαλκιδική βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4 στον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου. Συνεχίζεται η μάχη με τα μέτωπα κορωνοϊός: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής, που καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον.

Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο.

Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, με στόχο να θέσει άμεσα τη φωτιά υπό έλεγχο. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Ελεγχόμενη η φωτιά στη φούρκα χαλκιδική: Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή τριστινίκα της σιθωνίας χαλκιδικής σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και πεύκα. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Στην επιχείρηση για να σβήσει η φωτιά παίρνουν μέρος πυροσβέστες με έξι. Μιλώντας στη voria.gr ο δήμαρχος σιθωνίας, κυπαρίσσης ντέμπλας, ανέφερε πως η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, ενώ έχει γίνει έκκληση να σπεύσουν εναέρια μέσα. Φωτιά ξέσπασε στον νέο μαρμαρά. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00. Καθηλωτικοί οι κεραυνοί πριν τη φωτιά στη φούρκα Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική.